Podporuje nás:

Královéhradecký kraj
MŠMT
ČRDM
obce Dolany
Obec Dolany
Chvalkovice a Říkov
Podporuje nás

Bambiriáda v Jaroměři 2008

(6.6. 2009)
Tak než Vás nechám nahlédnout pod pokličku celé Bambiriády 2008 očima našich moderátorek, musím Vás v úvodu mile potěšit, neboť letošní Bambiriáda měla pro náš kmen zásadní změnu. Mohli jsme se pochlubit právě našimi moderátorkami, které role průvodců zvládaly na jedničku s hvězdičkou, proto bych jim touto cestou chtěla poděkovat - takže Keliško, Oslíku (moderátorky na pódiu) a Píšťalko (průvodce před kamerou) děkujeme, byly jste super. Ono to díky patří vlastně všem, kteří přidali ruku k dílu, těm, kteří již od podzimu plánovali, připravovali a až do posledního dne netušili, jak velkou radost kolem sebe Bambiriádou způsobí. Takže doufám, že Vás to hřeje na srdíčku, protože tolik usměvavých dětí za to stálo a vždycky stát bude.
Vstupte prosím.Ale teď to nechám na Oslíkovi, Píšťalce a Kelišce, aby Vám poodhalily jaká Bambiriáda 2008 v Jaroměři vlastně byla. Ahojky lidičky letošní Bambiriáda byla super a i když nám v pátek při zahájení trochu sprchlo tak to nikomu nevadilo a nikomu to nezkazilo radost. Bambiriáda je vlastně největší přehlídka činnosti sdružení dětí a mládeže a středisek volného času, je určena pro všechny děti, které se chtějí přijít podívat, něco si vyzkoušet, něco se naučit, něco si zahrát. Je také i pro rodiče s dětmi, pro školy a pro každého, kdo se nechce nudit nebo sedět u televize.
Letos byla v Jaroměři již po třetí, ale v celé České republice probíhal již ročník desátý. Letošní slogan všech Bambiriád zněl: „Nestůj a pojď se přidat“, a že spousta lidí nestála a šla se přidat, nám potvrzuje to, že Bambiriádu v Jaroměři za pátek a sobotu navštívilo celkem neuvěřitelných 3 900 lidí. A není se ani čemu divit, vždyť na ní bylo k vidění mnoho organizací jako DDM Klíč, Musher Club Metuje, ČSOP Puštíci, pionýrský táborový oddíl Maxim, my – kmen Ligy Lesní Moudrosti Tate Osmaka a mnoho dalších. A ti, co si prošli už celé bambiriádní městečko se také nenudili u doprovodného programu, který celý den probíhal na pódiu, kde jsme mohli vidět ukázku hip hopu, karate, aerobiku, thajského boxu a mnoha dalších. Bambiriáda byla prostě super. Bambiriáda je suprová akce, na které se nám všem moooc líbí. Doufáme, že příští rok se na Bambiriádě uvidíme i s vámi tak ahoj na příští Bambiriádě 2009.Sice jsem nebyla žádnou moderátorkou, neměla jsem v ruce desky a před sebou spoustu lidí, ale i tak bych si troufla tvrdit, že Bambiriáda je nejen o dětech, o těch usměvavých, ale i zlobících lidičkách, o těch vzrůstem maličkých, ale v duši velkých lidech, ale je i o pár bláznech, kteří chápou svět dětí, umí jej zaujmout - a to je to krásný. Bambiriáda se tak stala přehlídkovým molem všech těchto blázínků, kterým učaroval svět dětí. 
                                                                                                            

Moderátorky: Oslík, Keliška, Píšťalka a pár slov i Rybka

Naše úžasné moderátorky - Keliška a Oslík.Tate Osmaka v šeltru.Waštélaka u rozdělávání ohně třením dřev.

 

design and produce made by © Pavel Spálený - Yučikala Wičaša www.yucikala.net