Podporuje nás:

Královéhradecký kraj
MŠMT
ČRDM
obce Dolany
Obec Dolany
Chvalkovice a Říkov
Podporuje nás

Stavíme tábor na novém tábořišti

(6.6. 2009)

Jak se stavěla kuchyň I.Tak jak už všichni víte, našli jsme krásné nové tábořiště (které jsme slavnostně oslavili na táboření) a v těchto chvílích probíhají „stavební“ přípravy a úpravy, na jedné straně bourání a na druhé stavění. My se nezdáme, ale zvládneme všechno!!! Blíží se nám totiž rychlými kroky (tedy spíš sprintem) tábor a krásně zelenající louka je překrásná, bublající potok ještě hezčí, ale kde by indiáni vařili, myli sami sebe? Na louce se Činkší v skoro kuchyni.nám zatím během jarního táboření podařila vybudovat nová kuchyň, kterou jsme i slavnostně otevřeli. Ale to není všechno, my byli ještě pilnější a po oplakání ztracené plastové modré vany, na louce také vyrostla úplně nová nóbl koupelna s novou opravdovou vanou. To byste ale koukali! No už je jisté, kde bude největší nával, neboť každý bude chtít zakusit vanu na vlastní kůži. To ale bude mela.
A abych nezapomněla na umývárku, ta nám už také nechybí! A co už také dostává podobu konečné fáze, je dalšStavba kuchyně se blíží ke konci.í velmi důležitá věc a to je zastávka (kdyby někdo nezasvěcený netušil, tak to jsou záchody). Musím uznat, že práce je ještě kupa a dřiny ještě víc, ale časem bude všechno, tak jak si sami vysníme a postavíme. Času mnoho nezbývá a od 4. července nám začíná letní tábor a začátek nových Slavnostní otevření naší nové kuchyně.chvil na novém místě (možná i s novým názvem Zátoka), nové vzpomínky, spousta objevování, dobrodružství, srandy, nových příhod.
Takže hurááááá hurááááá, Zátoka indiány na tábor voláááááááá. Rychle kufry zabalte, spoustu srandy nabalte. K tomu ještě sami sebe, už se všichni těšíme na tebe. Za pár dní se setkáme, na zlé lidi nedáme. Užijem si krásný čas, tak ať mám tam všechny z Vás. 

                                                                                                                                   

Rybka

 

design and produce made by © Pavel Spálený - Yučikala Wičaša www.yucikala.net